Atelier de dezvoltare personala

Descrierea activitatii:

Conform graficului de activitati al proiectului in luna a doua de implementarea asociatia a organizat activitatea A 7.2 Atelier de dezvoltare personală, la care au participat 21 de persoane, din care 16 studenti, elevi din clasele terminale de liceu, membri ai organizației. Activitatea a vut loc la Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” Buzău.

Obiectivele activității:

Dobândirea de noi cunoștințe care să constituie un real sprijin pentru dezvoltarea personală a tinerilor și evoluția lor în carieră, comunicarea şi responsabilizarea socială prin promovarea voluntariatului, creşterea eficienţei organizaţiei

DSC00118

 

 

 

 

 

 

 

 

În urma desfășurării activității, din rândul participanților, în mare parte elevi de liceu în ani terminali și studenți,  5 tineri si-au exprimat dorinta de a deveni voluntarii asociatiei, in vederea participarii la activitatile proiectului. De asemenea, la finalul activitatii,  participantii au solicitat ca pana la inceperea anului universitar, daca este posibil sa mai organizam o sesiune asemanatoare, pentru ca temele  atelierului au fost interesante si au nevoie de astfel de cunostinte  in dezvoltarea lor personala.

DSC00132

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00133

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00129

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00122

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00117